Epilacija – lasersko odstranjevanje poraščenosti

Epilacija – lasersko odstranjevanje poraščenosti (dlačic ) – trajno in neboleče

TRETMAJI SE OPRAVLJAJO SKOZI VSE LETO, TUDI V POLETNIH MESECIH.

Pain-free, hair-free TM je posebno zasnovan postopek za lasersko odstranjevanje poraščenosti. S tem postopkom hitreje in udobneje zagotovimo popolno odstranitev nadležnih dlak.

NIČ VEČ BRITJA, VOSKANJA, PULJENJA IN OSTALIH BOLEČIH TEHNIK.

Tehnlogija SHR IN-MOTION zagotavlja odstranjevanje poraščenosti tudi na najbolj občutljivih predelih telesa (npr.: brazil bikini pri ženskah in moških), brez kakršnih koli neprijetnosti. Nenehno gibanje laserskega modula in močno kontaktno hlajenje z uporabo različnih tehnik, zagotavlja natančno prilagajanje vsakemu poraščenemu predelu in s tem maksimalen učinek epilacije.

Prijetneje kot kadarkoli prej

Postopek odstranjevanja neželene poraščenosti je primeren za vse tipe kože (I-VI). Tretma se lahko izvaja tudi na porjaveli koži. Po tretmaju lahko takoj opravljate vsakdanje aktivnosti.

Rezultati so vidni že po prvem posegu, za trajne in učinkovite rezultate je potrebno od 6 do 15 posegov (odvisno od stanja poraščenosti, tipa dlačice, strukture dlačice in področja posega).

Priporočamo brezplačni in neobvezujoč posvet in pregled.

Tehnologija “IN-MOTION”

Pain-Free, Hair-Free TM je patentiran postopek za lasersko odstranjevanje poraščenosti, ki se lahko izvaja le z lasersko SHR tehnologijo.
S tehnologijo postopoma segrevamo dlačne mešičke pod kožo, vse dokler le – ti niso dovolj podhranjeni in tako odmrejo. Nadgradnja sistema omogoča terapevtu, da še natančneje prilagodi program tipu dlačice in kože. Kontaktno hlajenje laserske glave pa poskrbi, da je površina kože ustrezno hlajena in da je prijeten občutek skozi celotno terapijo.

Laserski modul zagotavlja močno kontaktno hlajenje in poskrbi, da je površina kože ustrezno hlajena in daje prijeten občutek skozi celoten tretma.

Varno in učinkovito

Epilacija je v medicinsko – estetski industriji ena najbolj priznanih, poznanih in raziskanih uporab laserja. Zahvaljujoč Pain- Free, Hair-Free TM postopku na tisoče zadovoljnih strank po celem svetu uživa življenje brez nezaželenih dlačic. To tehnologijo uporablja vrsta dermatologov na zahtevnem ameriškem in evropskem trgu z izjemnimi rezultati.

Varno in učinkovito

Epilacija je v medicinsko – estetski industriji ena najbolj priznanih, poznanih in raziskanih uporab laserja. Zahvaljujoč Pain- Free, Hair-Free TM postopku na tisoče zadovoljnih strank po celem svetu uživa življenje brez nezaželenih dlačic. To tehnologijo uporablja vrsta dermatologov na zahtevnem ameriškem in evropskem trgu z izjemnimi rezultati.

POMAGALI SMO ŽE NA TISOČE STRANKAM, DOVOLITE DA REŠIMO TUDI VAŠ PROBLEM!

Epilacija – lasersko odstranjevanje poraščenosti – hitro in brez bolečin

Pain-Free, Hair-Free TM odstranjevanje neželene poraščenosti je:

  • Praktično neboleče in ne zahteva nobenih medicinskih ali kakršnihkoli drugih priprav tkiva
  • Varno: klinično preizkušeno in v večletni uporabi v medicinskih ustanovah v ZDA
  • Trajno: jamstvo trajnega učinka odstranitve
  • Hitro: tretmaji so običajno krajši od 60 min (odvisno od predelov posega )
  • Brez okrevanja: takoj se lahko vrnete k opravljanju običajnih dejavnosti, tudi poleti kljub soncu
  • Učinkovito: za vse tipe kože, vključno s porjavelo kožo in za vse barve dlačic (razen rdečih dlačic )
  • Primerno za vse predela telesa – vključno z občutljivejšimi predeli, kot so: obraz, vrat in ustje bikinija (ženski in moški bikini)
  • Vse navedbe so potrjene tudi s strani zdravnikov in dermatologov
  • Primerno tako za ženske, kot tudi za moške


Prej


Potem

Save

Vabimo vas na brezplačen test in posvet za trajno, neboleče lasersko odstranjevanje dlak.

Za osebno svetovanje nas lahko kontaktirate na mail info@quantumhealth.si ali pokličite na 070 160 288. Veseli smo, da Vam lahko pomagamo.

Save

Save

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri