Radiofrekvenca in ultrazvok obraza

Izboljšajte silhueto svojega obraza!

Neinvazivni in neboleč tretma, s katerim izboljšamo kožno strukturo na obrazu: gube in gubice okoli oči se zmanjšajo, zmanjšajo se prekomerno nabrani maščobni mešički, zabuhlost in debelušnost obraza. Obrazne linije so bolj nežne in definirane  – rezultati so vidni že po prvem tretmaju, učinki trajanja tretmaja pa potekajo še več dni po tretmaju in se maksimalno razvijejo šele sedmi dan.

Tretma združuje ultrazvok (UZ) in radiofrekvenco (RF). Z ultrazvokom zmanjšamo  maščobne mešičke, z radiofrekvenco učvrstimo ter izboljšamo tonus kože. Tretma je neinvaziven, učinkovit in brez bolečin. Ni tveganj za povzročitev raznih poškodb.

Ultrazvok za obraz

S pomočjo ultrazvoka se odpravijo maščobni mešički na obrazu ter vratne nabrekline – podbradek.

S pomočjo ultrazvoka se odpravijo  maščobni mešički na obrazu ter vratne nabrekline – podbradek.

Dva ultrazvočna postopka ciljno delujeta na maščobno (adipozno) tkivo.

Prvi postopek: vroči način

Uporablja kompresijske valove, s katerimi predhodno segreje ciljne predele. S tem se izboljša in poveča učinkovitost drugega dela postopka.

Drugi postopek: hladni način

Uporablja  strižne valove, s katerimi se selektivno zmanjša vsebina v  maščobnih celicah in maščobno (adipozno) tkivo z minimalnim učinkom na okoliške celice.

Radiofrekvenca za obraz

Radiofrekvenca učvrsti in napne kožo ter pospeši nastajanje lastnega kolagena. Poškodovana kolagenska vlakna se obnovijo. Limfna drenaža poskrbi za varno in učinkovito drenažo nasičenih strupenih snovi iz telesa.

Save

Prej                               Potem

Save

Prej                               Potem

Zbiramo prijave na brezplačno testiranje!

Pošljite mail na info@quantumhealth.si ali pokličite na 070 160 288 in si zagotovite svoj termin. Veseli smo, da Vam lahko pomagamo.

Dodana vrednost

Tehnologija je proučevana in klinično preizkušena s pomočjo vodilnih doktorjev sveta. Klinični rezultati so dokazano vidni in merljivi.

Dodatne koristi

  • brez okrevanja, priprav in bolečin
  • inovativna nova tehnologija zlatega standarda
  • sistem za izboljšanje obraznih linij in silhuete zdravi več področij z maksimalno učinkovitostjo in visoko varnostjo

Klinična študija

Tretma zagotavlja najbolj učinkovito alternativo kirurškim estetskim operacijam, saj ponuja neinvaziven postopek, s katerim izboljšamo napetost in tonus kože, učvrstimo kožo na predelu čeljusti in vratni predel – popolnoma brez bolečin.

Save

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri