Razlika med laserjem in napravo IPL

Trajno odstranite neželeno poraščenost in pozabite na boleče in nerodne odstranitve. Ali ste vedeli, da povprečna ženska v življenju odstrani dlačice od 10.000 do 15.000-krat? Pogosto prihaja do raznih vnetij, vraščenih dlak, pojavlja se pigmentacija in brazgotine. Problem nikoli ni rešen. Rešitev je laserska tehnologija. .

Laserska tehnologija

Največja revolucija za lasersko odstranjevanje poraščenosti – dlak (epilacija) je SHR IN-Motion tehnologija, ki je na trg vstopila pred 7 leti. Do takrat je laser tretirano površino lahko prečkal samo 1x, medtem ko SHR IN-Motion tehnologija omogoča veliko več prehodov. Rezultat je bolj natančno in temeljito odstranjevanje poraščenosti. Številne klinične študije in znanstveni članki so dakaz, da je SHR IN-Motion tehnologija najučinkovitejši način za trajno odstranitev poraščenosti – dlak.

Prednosti laserskega sistema, ki ga uporabljamo pred drugimi?

 • Laser redno vzdržujemo in nadgrajujemo.
 • Tretmaje izvaja strokovno usposobljeno osebje.
 • Tretmaji so opravljeni hitro in do 50 % krajši čas zaradi večje laserske površine.
 • Tretmaje opravljamo na večih predelih ob enem obisku.
 • Uporabljamo diodni laser.
 • Laserski snop zajame večjo površino in z večjo optično energijo prodre globlje v kožo in uničuje najgloblje korenine dlačic.
 • Tehnologija SHR IN-Motion omogoča, da lahko izvajamo tretmaje skozi vse leto, tudi v poletnih mesecih, za vse tipe kože, tudi za temno kožo in temnopolte osebe. Po tretmaju se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom.
 • Zaradi neprestanega nadgrajevanja tehnologije, tretmaji za kar najboljše rezultate in varnejše tretmaje povsem individualno prilagodi.
 • Vgrajeni so parametri za vsak tip kože.
 • Tehnologija SHR IN-Motion omogoča najbolj napredno hlajenje, zato so tretmaji neboleči in izjemno varni.
 • Je najbolj celovita rešitev za vse vrste dlak, tudi (v izjemnih primerih) za sive dlačice. Bele dlačice oz. puh se ne tretirajo, saj ne absorbirajo laserske svetlobe. Enako je pri ostalih laserskih sistemih.
 • Rezultat je najhitreje dosežen pri temnih dlačicah.
 • Brez okrevanja po tretmaju.
 • Omogoča popolno odstranitev dlačic.
 • Zagotavlja nižje število tretmajev.
 • Lasersko odstranjevanje dlak z SHR IN-Motion tehnologijo odpravlja skrbi z vraščenimi dlakami.
 • Zdravljenje poteka na manjših kvadrantih, da se energija enakomerno porazdeli po celotnem predelu za najboljši rezultat, kar zagotavlja, da se tretiran predel opravi v popolnosti.

SHR IN-Motion tehnologija

SHR IN-Motion tehnologija je doslej največja revolucija za trajno lasersko odstranjevanje poraščenosti – dlak, od kar se laserji uporabljajo v ta namen. Postopek je poseben v tem, da 10-12 krat prečka dlako, medtem ko vsi drugi laserji prehajajo le enkrat. SHR IN-Motion s tem postopkom temeljito odstrani dlake. Korenina dlake se segreje le na 42 °C, medtem ko jo drugi laserji segrejejo tudi na 65 °C, kar pogosto vodi do zapletov. Tretiranje je podobno topli masaži, kjer se koža postopoma segreva in s številnimi prehodi absorbira večjo količino energije, kar kvalietno uničuje koren dlake. Ker je segrevanje enakomerno, je rezultat prijeten tretma in brez skrbi za bolečino in nelagodje. Cilj SHR IN-Motion tehnologije je, da se na manjših kvadratih absorbira več energije, kar zagotavlja najboljše rezultate.

Koliko tretmajev je potrebnih in kolikšen je presledek med tretmaji?

Za telo je v povprečju potrebnih približno 8 – 15  tretmajev (odvisno od strukture in tipa dlačice in predela tretiranja), za obraz pa povprečno 15 tretmajev. Med prvimi tremi tretmaji se terapija izvaja na mesec dni, nato pa se postopoma podaljšuje na 2 – 3 mesece, odvisno od vsakega posameznika. Hormonske motnje lahko nekoliko povečajo število tretmajev. Ob zaključku tretiranj se priporočajo vzdrževalni tretmaji 1-2x na leto. Večini strank priporočamo nakup paketa 15-ih obiskov. Na paketno ceno prejmete tudi garancijo zanesljivega učinka, ki vsebuje dodatnih 5 obiskov.

Kaj izbrati: laser ali IPL napravo?

IPL – kratica za intenzivno pulzno svetlobo – Intense Pulsed Light.

LASER – kratica za ojačevanje svetlobe s spodbujanim sevanjem valovanja – Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

IPL in laserji delujejo na podobnem principu, tako imenovani absorbciji optične energije, ampak IPL svetloba nima enakih lastnosti kot laserski žarki. Imajo drugačno valovno dolžino in smer gibanja. IPL svetloba je bolj razpršena, zato ima manjšo moč delovanja. IPL naprave, ki so za domačo uporabo ali se uporabljajo v kozmetičnih salonih, imajo majhno energijo in so večinoma manj učinkovite. Laserski žarki so vsi usmerjeni v en sveženj, imajo isto smer gibanja in iste valovne dolžine. Zato ima naš laser večjo moč in posledično boljši rezultat. Pri laserju so žarki močnejši in prodrejo globlje v kožo. Zato je lasersko odstranjevanje dlačic tudi hitrejše.

V čem se razlikujemo v primerjavi z drugimi?

 • Skrb za vsakega posameznika, profesionalnost, stroka, lojalnost, etično in moralna usmerjenost – vrednote, ki so pri nas nas na prvem mestu.
 • Laser redno vzdržujemo in nadgrajujemo z najnovejšimi izsledki
 • S sistemom se rokujejo strokovno usposobljene osebe
 • Izkušnje, znanje, strokovna usposobljenost in kontinuirane dodatne študije ter študij osebja na področju medicine in kvantne medicine do-prinašajo k tisočerim zadovoljnim klientom.
 • Pred začetkom tretiranja vam nudimo brezplačni pregled in posvet, pri čemer vam terapevt podrobneje predstavi terapijo in odgovori na vsa vaša vprašanja.
 • Nenehno nadgrajujemo in razvijamo svoje strokovno znanje in uporabo najnovejših sistemov.

Vabimo vas na brezplačen test in posvet za trajno, neboleče lasersko odstranjevanje dlak.

Za osebno svetovanje nas lahko kontaktirate na mail info@quantumhealth.si ali pokličite na 070 160 288. Veseli smo, da Vam lahko pomagamo.

Save

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri