Oblikovanje telesa s pomočjo ultrazvočne lipolize

Celulit, celulitis, povešena in uvela koža ter nezdrave maščobne obloge lahko postanejo preteklost

Nova ULTRA tehnologija z ultrazvočno lipolizo je klinično preizkušena in potrjena s strani dermatologov in ostalih specialistov medicinske stroke v svetu. Terapevt, ki se rokuje s to tehnologijo poskrbi, da je telo oblikovano, oziroma se izboljša telesna silhueta posameznika glede na njegovo strukturno osnovno linijo.

Združuje tri najbolj zmogljive tehnološke procese, s katerimi se neinvazivno in neboleče dosežejo takojšnji vidni rezultati – že po prvem tretmaju. Aktivnost procesa, ki se vzpostavi v času tretmaja, traja še več dni po tretmaju in se maksimalno razvije šele sedmi dan.

Ultra je prva pristna alternativa kirurškim posegom za oblikovanje telesa – brez okrevanja po posegu – takoj se lahko posvetite rednim dnevnim opravilom in dejavnostim, brez neprijetnih stranskih učinkov.

Z ultrazvokom nad odvečno in nezdravo maščobo

ULTRA tehnologija – usmerjeno cilja na lokalizirano, odvečno in nezdravo maščobo, ki je nakopičena v telesu. Zmanjša telesni obseg na predelu zdravljenja in izboljša telesno silhueto.

Vzporedno se z radiofrekvenčno energijo, mehansko limfno drenažno in masažo globokega, iz telesa odpravljajo odvečne strupene in ostale odpadne snovi.

Kako Ultra tehnologija deluje?

Z aktivacijo procesa natančno določenega programa, ultrazvočni impulz prodira skozi epidermis in dermis do podkožnega maščevja. Pod določenimi protokoli, se ves čas tretmaja preverja globina in gostota maščobnega tkiva ter temperatura epidermisa in dermisa. Tako je postopek popolnoma varen. Ustreza vsem kliničnim potrebam in zahtevam tako klientov kot zdravnikov in terapevtov.

Save

Prej              Potem

Prej              Potem

Tretma

Sistem združuje dve napredni ultrazvočni tehnologiji, ki zagotavljata zlati standard pri oblikovanju telesa: hladni strižni valovi ciljajo v celično membrano in nadalje v maščobne celice, vroči kompresijski valovi pa omogočajo toplotno potencirajoče delovanje.

Razpršeno strižno valovanje

Razpršeni strižni valovi nežno aktivirajo celično membrano, kar sproži postopno in naravno odplakovanje maščobe iz maščobnih celic. Okoliško tkivo (koža, ožilje, živci, vezivno tkivo in ostalo tkivo) ostane nepoškodovano.

Kompresijski valovi

Kompresijski valovi segrevajo ciljno izbrano maščobo, kar je predpogoj za učinkovitost strižnih valov.

Tretma združuje ultrazvočno in radiofrekvenčno tehnologijo. Kombinacija obeh modulov zagotavlja optimalno eliminacijo maščobe iz maščobnih celic.

Zagotavlja varen in trajen učinek, brez poškodb ožilja, živcev in okoliškega tkiva.

Brezplačno testiranje!

Pošljite mail na info@quantumhealth.si ali pokličite na 070 160 288 in si zagotovite svoj termin. Veseli smo, da Vam lahko pomagamo.

Zavedamo se, da je vaša težava (z prekomerno težo, maščobnimi oblogami, ipd.) povsem individualna – verjemite nam, da smo se srečali z najrazličnejšimi težavami naših strank, katere smo skupaj uspešno rešili.

Ultra tretma zagotavlja

 • neinvazivno odstranjevanje odvečne in nezdrave maščobe
 • učvrstitev kože in izboljšanje telesne silhuete
 • merljivi tretmaji, ki se jih da ponavljati in določati na posamezna telesna področja in njihove potrebe
 • neboleč tretma
 • brez predpriprav na tretma in okrevanja
 • neinvaziven tretma
 • visoko zadovoljstvo
 • hitro vidni rezultati
 • varni, trajni in učinkoviti tretmaji

Tehnologija, ki zagotavlja udobje

Sistem Ultra vsebuje tehnologijo za oblikovanje telesa, ki predstavlja vrhunsko udobje, hitrost izvajanja tretmajev in takoj vidne rezultate. Zagotavlja postopno zviševanje temperature, ki jo na podlagi cilja terapije določi terapevt, zato ni nikakršnega tveganja za kakršne koli poškodbe. Tretma je dejansko neboleč in neinvaziven.

»Ultra je najboljša nekirurška kombinacija ultrazvoka in radiofrekvenčnega sistema za oblikovanje telesa.«

Dr. Rafael Nunez, dr. med., plastični kirurg, direktor Slim klinika, Rio de Janeiro, Brazilija

Za koga je primeren tretma?

Oseba s prekomerno telesno težo (lahko lokalizirano), motivirana z realnimi pričakovanji. Idealni parametri vključujejo Indeks telesne mase (Body Mass Index – BMI) manj kot 29 kg / m2 in vsaj 2 cm debeline maščobe, merjene preko merilnika maščobe (pinch test).

Ultra sistem je znanstveno preučen in klinično dokazljiv za izboljšanje silhuete trebuha, zadnjice, stegen, kolen, bokov, rok in hrbta.

Priporočljivo zdravljenje

 • Rezultati so vidni takoj po tretmaju, zaradi procesa tretmaja pa so končni učinki vidni šele 7 dan po tretmaju.
 • Tretma običajno traja 60 – 90 minut, odvisno od velikosti in števila obdelovalnih površin.
 • Priporočljivo število tretmajev je 4-6.

Optimalni načrt za oblikovanje telesa vključuje kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, s katero ciljamo na odvečno in nezdravo maščobo in zmanjšamo njen obseg. Kombinacija poskrbi tudi za boljšo elastičnost in napetost kože ter zmanjšan obseg in stopnje celulita. Ker ultrazvočni tretma ustvari povečano delovanje meatabolizma in limfnega obtoka, mu sledi radiofrekvenčni tretma, ki odstrani toksine in aktivirano maščobo (adipocite ali lipocite) in ostale odpadne snovi iz telesa.

Pogosta vprašanja

Celulit in povešena koža prizadene skoraj vse odrasle ženske vseh ras. “Skutast” videz, značilen za celulit, se najpogosteje pojavi na stegnih in zadnjici. Radiofrekvenčna terapija spremeni obliko maščobnih celic in zmanjša ter preoblikuje vezno tkivo, ki sta vzrok za to stanje. Ta tehnologija predstavlja neinvazivno, učinkovito in dolgotrajno pot za zmanjšanje videza celulita.

Kako terapija deluje?

Terapija združuje tri mehanizme za zmanjšanje videza celulita in ohlapne kože. Vse skupaj se začne z globokim dermalnim segrevanjem svežnjev maščobe, da se spodbudi nastajanje novih tvorb kolagena in prične preoblikovanje kože. Nadalje okrepljeno spodbuja krvni obtok in pomaga odplakniti ujete maščobne obloge in toksine. Na koncu pa termalna obdelava povzroči še zmanjšanje maščobnih celic.

Kaj povzroči nastanek celulita?

Celulit je pogostejši pri ženskah kot pri moških, saj pri njegovem nastanku pomembno vlogo odigrajo hormonske razlike. Celulit se običajno pojavi na delih telesa, kjer se nabira odvečna maščoba. Razširjen tako med suhimi ženskami, kot tudi pri ženskah s prekomerno telesno težo.

Prednosti terapije

S problemom celulita se srečuje ogromno število žensk, kar je privedlo do pojava več sto različnih terapij in zdravljenj, vključno z različnimi tehnikami, ki temeljijo na masaži in kirurških posegih, kot je liposukcija, ki pa običajno ne dajo najbolj optimalnih rezultatov. Masaža ne prodre globlje v kožo in je le začasna in površinska rešitev. Invazivno kirurgijo pa spremljajo tveganja, relativno dolgo okrevanje in dvomljivi rezultati.

Naš radiofrekvenčni sistem predstavlja najnovejše metode pri odpravljanju celulita in povešene kože. Selektivno dermalno segrevanje stimulira nastajanje novega kolagena. Dokazano je, da se močno izboljša površinska kožna tekstura. Radiofrekvenčni sistem je učinkovit, neinvaziven, enostaven in udoben postopek za odpravljanje celulita in ohlapne kože.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri