Kako preprečiti debelost

»Kako preprečiti debelost in posledično diabetes, kardiovaskularna obolenja in še hujše bolezni? Kako zdraviti debelost in pomagati telesu, da se odvečna maščoba odpravi iz telesa?«

Vsi imamo obdobja, lahko rečemo cekel, ko sprejemamo odločitve preobrazbe duha in telesa (duha smo postavili na prvo mesto, ker se kakršen koli proces prične najprej na nezavedni ravni, ki nadalje vpliva na našega duha in ta na naši nezavedni ravni kreira naše misli in želje).

Kaj in na kakšen način zelo hitro stopiti kilograme, da pridemo do oblikovanega telesa.

Vendar se pogosto ustavimo na križišču zaradi poplave mnogih ponudb, ki obljubljajo čarobne rezultate »TAKOJ«.

Letošnje leto štejemo že dvanajsto leto strokovnega, etično – moralnega vodenja ljudi po poti celostne preobrazbe. Tisti, ki z nami sodelujejo ali so sodelovali, vedo, da je pomen »celostne preobrazbe« vse prej kot le skok iz ene na drugo nogo. Je proces, pri katerem človek potrebuje močno duhovno, mentalno in čustveno oporo. Je proces, ki ga ni možno kopirati in prenašati na druge ljudi. Je proces, ki je za vsakega posameznika »edinstven« in »edini«, saj ima vsak metabolizem človeka drugačne zapise.

Ena izmed pogostejših napak učitelja ali skupinskih vodij, ki sprejmejo ljudi, da jim pomagajo pri odpravi maščob ali pri vadbenih aktivnostih je ta, da vsak vodja pri razdeljevanju informacij in nasvetov ostaja prizadeven z izdelavo ideje zato, da vzbuja vtis, da obstaja samo en pravilen način za reševanje problema, ki ga ima stranka.

Kreacija programa preobrazbe ne more biti splošna, vendar zgolj individualizirana. Vrsto let izvajamo bolj odprt pristop pri obravnavi vsakega posameznika. Če izhajamo iz narave, je eden od darov narave ravno edinstvenost vsakega posameznika, in to velja tudi z našimi osebnimi potrebami pri obnavljanju zdravja. Ne smemo prezreti ali opustiti podatkov, saj se zamisli in izkušnje posameznika razlikujejo. Izbiramo lahko torej med različnimi ustreznimi sredstvi, ki pa so za vsakega posameznika popolnoma drugačna.

Zakaj smo se odločili za tako »direkten« zapis? Ker se dnevno soočamo s primeri, ko človek zaradi obljub in medijskih »pompov« po mnogih poskusih zapade v prvotno ali še slabše stanje. Seveda sprejmemo vsakogar, vendar mora posameznik vložiti mnogo več energije v proces spremembe in rasti, kot pri prvotnem poskusu, saj ima podzavestni zapis, »da ne zmore«. Kar pa seveda ne drži. Soočil se je zgolj z zablodo in neresnico.

Prej                                             Potem

Prej                                             Potem

Prej                                             Potem

Torej, sprejemamo nova stališča skupaj s posameznikom, ko se zavedamo, da je morda vendarle potrebno sprejeti manj zaželeno »zdravilo«, kot npr. estetska operacija, uživanje mnogih čudežev za hitro hujšanje, … To zdravilo je odločitev, ki zahteva bolj tehten premislek. Odločitev in hkrati zavedanje, da je sprememba proces in ne rezultat od danes na jutri. Zavedanje, da se proces odvija na vseh mentalnih, supramentalnih, podzavestnih in nadzavestnih nivojih in posledično šele na fizičnem telesu.

Si želite, da zaključite z vsakodnevnimi skritimi mislimi, kaj vse bi morali ali bi bilo dobro storiti za boljše počutje, za »lepo oblikovano telo«, kako končno opravite za vedno z odvečnimi kilogrami? Je Vaš komaj slišni notranji glas odgovoril z »DA«? Potem je vaša dolžnost, da si postavite cilj, da pričnete stopati po poti do tega cilja, nadaljujete pot odločno. Ko bo ta cilj dosežen, vzpostavite nov in višji cilj. To velja za vsa področja življenja, ne samo pri hujšanju ali spremembi prehranjevalnih navad. Napredek je osnovno načelo, ki ureja življenje samo.

V našem centru Vam svetujemo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami ter vodimo Vaš proces preobrazbe. Ste pod vodstvom strokovnega osebja. Seznanjamo Vas z resnicami in zablodami.

Cena individualnega svetovanja: 1 ura 100 €.

Z vami bo strokovnjakinja:

Dr. Milena Omerzu Pevec, PhD, DNM

Za osebno svetovanje nas lahko kontaktirate na mail info@quantumhealth.si ali pokličite na 070 160 288. Veseli smo, da Vam lahko pomagamo.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri