Zdrava prehrana in svetovanja

V Quantum Health centru je zdrava prehrana poleg rekreacije temeljno področje koncepta in zagovarja individualen pristop.

Nudimo:

 • posvet in svetovanje s področja zdrave prehrane glede na vaše potrebe in življenjski stil, kjer naredi posnetek vašega trenutnega življenjskega stila
 • glede na življenjski stil vam predstavi število obrokov, pogostost in količino le-teh
 • kako se prehranjevati zunaj doma, v restavracijah
 • priprava diet bolnika – žolčna, želodčna, bolezni črevesja, ledvična obolenja, bolezni jeter, onkološkega bolnika …
 • svetovanje in priprava jedilnika s tedenskim spremljanjem
 • test intolerance na živila s posvetom, pripravo jedilnika s tedenskim spremljanjem
 • osebna DNK NUTRI analiza s posvetom, pripravo jedilnika s tedenskim spremljanjem

Prehransko svetovanje vključuje:

 • individualni posvet z go. Mileno Omerzu Pevec
 • jedilnik
 • predstavi se načela zdravega prehranjevanja

Cena prehranskega svetovanja znaša 85 €.

Vsako nadaljnje spremljanje znaša 40 €.

Njeni dve osnovni vodili sta:

»Dejstvo je, da je človeško telo ustvarjeno za gibanje.«
»Dejstvo je, da je debelost bolezen.«

Save

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri