Masaža obraza in telesa

Masaža obraza

Masaža obraza je prijetno in sproščujoče doživetje. Po masaži se počutite sveže, pomirjeno in pomlajeno. Masaža obraza že enkrat mesečno dela čudeže za vašo kožo . Ne samo, da se bo koža znebi vseh umazanij, odvečnih maščob in odmrlih celic, ki se kopičijo na vaši koži, ampak koža dobi zelo svež, privlačen in sijoč videz.

Koristi:

Z masažo obraza izboljšamo splošno stanje kože. Pospešimo prekrvavitev in delovanje limfnih žlez, kar spodbudi, da se odpadne snovi hitreje izločajo iz telesa. S prekrvavitvijo dobi mišično tkivo kisik, beljakovine in druge hranilne snovi, ki prehranjujejo tkiva. Na mišice ima masaža spodbujevalen in obenem sproščujoč učinek.

Biološki piling Gommage Biologique:

 • Je nežen piling z naravnimi sadnimi kislinami
 • S svojim nežnim keratolitičnim delovanjem odstrani poroženele, odmrle kožne celice ter pospeši obnavljanje kože
 • Učinkovit je kot običajen piling, vendar je še posebej nežen do kože ( primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo)
 • Piling gel sestavljajo AHA naravne sadne kisline in izvlečki zelenega čaja

Rezultati:

 • Izboljšanje izgleda kože
 • Sijoča polt
 • Mehka in gladka koža

Masaža telesa

Masaža je ena najstarejših tehnik, s katerimi si je človek pomagal do boljšega počutja.

Koža je po masaži bolj elastična in odporna proti zunanjim vplivom. Mišicam se povrnejo moči, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo, bolečine pa se omilijo ali celo izginejo. Učinek na telo je torej očiten.

Koža je po masaži bolj elastična in odporna proti zunanjim vplivom. Mišicam se povrnejo moči, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo, bolečine pa se omilijo ali celo izginejo. Učinek na telo je torej očiten.

Naša tradicionalna masaža ima prednostno nalogo; usmeriti pozornost na določene dele telesa.

Masaža telesa z radiofrekvenco

Masaža v kombinaciji z radiofrekvenčnim globokim, nadzorovanim segrevanjem maščobnih plasti pod kožo napne tkiva in poveča krvni obtok. Odvečna maščoba se razgradi, zato jo lažje odplakne v limfni sistem, kar zmanjšuje celulit, maščobne obloge in ostale nevšečnosti. Naše stranke so zelo zadovoljne z rezultati, katere smo skupaj dosegli z masažo in radiofrekvenco.

Pa še namig: masaža telesa in obraza je lahko zelo lepo darilo …

Sproščujoči terapevtski tretmaji za telo in obraz:

 • odpravljajo stres, napetost in nespečnost
 • odpravljajo in olajšajo bolečine v mišicah, sklepih in vezeh
 • vplivajo na boljše psihično počutje
 • izboljšajo krvni pretok
 • pospešijo regeneracijo telesa
 • pomagajo pri hujšanju in odpravljanju celulita

Pošljite mail na info@quantumhealth.si ali pokličite na 070 160 288 in si zagotovite svoj termin za sproščujoč, terapevtski tretma.

V Quantum Health bomo poskrbeli,
da boste odšli pozitivno spremenjeni.

Cene masaž:

Vrsta masaže:

Masaža obraza

Masaža obraza + biološki piling

Tradicionalna masaža hrbta, vratu, glave

Tradicionalna masaža stopal, nog

Tradicionalna masaža nog, hrbta, vratu

Tradicionalna masaža lasišča, obraza, vratu, hrbta in nog

Terapevtska delna masaža telesa

Terapevtska masaža celega telesa

Terapevtska masaža celega telesa

Radiofrekvenca z masažo hrbta

Radiofrekvenca z masažo ramenskega obroča, hrbta in nog

Radiofrekvenca z masažo rok, trebuha, hrbta in nog

Vse cene vključujejo 22% DDV.

Čas tretmaja:

25 min

30 min

30 min

30 min

60 min

80 min

30 min

60 min

90 min

60 min

80 min

170 min

Cene masaž:

40,00 €

45,00 €

55,00 €

55,00 €

85,00 €

150,00 €

50,00 €

70,00 €

100,00 €

90,00 €

150,00 €

190,00 €

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnjo uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?

Podjetje Ime piškotka Namen Čas piškotka
Google Analytics _utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
Google Analytics _utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
Google Analytics _utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika
Google Analytics _utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev

Zapri